Ndërkohë që protesta e qytetarëve kundër lejes së ndërtimit të kryebashkiakut Erion Veliajn, për kthimin e parkut të fëmijëve në shesh ndërtimi vazhdon, policia ka ushtruar dhunë ndaj tyre.

Ish-kryeministri  Sali Berisha i ka bërë thirrje policisë që të ndalë dhunën ndaj qytetarëve.

Ja postimi i ish-kryeministrit Berisha:

Ndal dhunes ndaj qytetareve!

Noriega dhe Lal plehu, dajak policesk qytetareve, qe mbrojne parkun e femijeve te tyre nga pallatet e mafies se betonit te Rames dhe Lal plehut! sb