Çim Peka: Kush e ka drejtuar PD në këto 4 vite?

Selami: Sali Berisha. Sepse Lulzim Basha është dorëzuar, nuk ka modelin e vet.

Peka: Paska dështuar Sali Berisha në zgjedhje, jo Basha?

Selami: Shiko, gjërat nuk mund ti shikojmë bardh e zi. Ai nuk e kërkoi këtë gjë. Pamudësia e këtij e bëri këtë, e i bëri dëm të madh, vetes, PD dhe Berishës.

Peka: Ju po thoni se për këto 4 vite PD e ka drejtuar Berisha?

Selami: E saktë. Përmes paaftësisë së Bashës që nuk merrte asnjë vendim pa u konsultuar me Berishën.