Marina Fara dhe Anjeza Branka janë parë bashkë në mbrëmjen e të premtes.

Dy femrat seksi shqiptare që shquhen për provokimet që dinë t’i bëjnë janë veshur si zakonisht me fustana më transparent duke tërhequr vëmendjen me trupin e tyre.

Marina shfaqet me ngjyrë ari ndërsa Anjeza bie në sy me fustanin e saj të kuq.