Bebe Rexha dhe angazhimet e saj muzikore anë e mbanë botës duket se kanë bërë që ajo të ketë nevojë për pasaportë të re.

Ajo ka postuar në rrjetin social InstaStory një foto, ku tregon për nevojën për pasaportë të re.

Image

Bebe Rexha gjithnjë atraktive…

Ajo sigurisht se ka pasaportën amerikane dhe i duhet një pasaportë e re për të pasur vend për vulat e vizave të saj.

Pasasporta e Bebe Rexhës…

Image

Bebe mbetet një nga artistet më të angazhuara në botë.

Image

Ajo mbetet ndër artistet më të angazhuara…

Bukuroshja ka publikuar një varg hitesh dhe konsiderohet top artiste botërore.