Gjatë këtyre ditëve emrin i këngëtares së njohur Bebe Rexha ka qenë mjaft i lakuar për shkak të vizitës së saj në Shqipëri dhe tek të afërmit e saj.

Gjatë ditës së sotme ajo ka publikuar një tjetër person të afërt për të, siç është i vëllai Florenti, të cilin ajo e ka uruar për ditëlindje. Në këto foto shohim se edhe vëllai i saj është po aq simpatik sa ajo.

 

T mobile In article [4] Laor