Ndërkohë që shumica e personazheve të showbiz kanë zgjedhur bregdetin për të kaluar disa ditë pushimesh, Beatrix Ramosaj ka zgjedhur natyrën, duke i shtuar edhe pak stërvitje.

Këngëtarja ka qenë në Theth e shoqëruar nga vëllai i saj, Albani dhe nga një grup shoqëror.

Të rinjtë kanë bërë ecje dhe ngjitje në mal duke u mbushur me ajrin e freskët të një prej vendeve më të bukura në Shqipëri.