Lideri i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami, sonte i ka shkuar në konak liderit të PDSH-së, Menduh Thaçi.

Temë e bisedës ishin ngjarjet aktuale politike sidomos ato në kampin politik shqiptar.

“Lëvizja BESA e udhëhequr nga kryetari Kasami gjithmonë ka qenë dhe do të jetë e interesuar të gjejë mënyrë dhe mekanizma për të gjetur rrugën më të mirë për artikulimin e interesit të shqiptarëve në Maqedoni, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA.