Ata janë një nga çiftet më të konsoliduar të showbizit shqiptar dhe tashmë prej pak kohësh janë bekuar edhe nga ardhja në jetë e një djali.

Por në këtë foto të sjellë nga Gazeta Shqiptare shohim moderatorin Alban Dudushi dhe gazetaren Bieta Sulo në vitin 2009 kur sapo kishin nisur bashkëjetesën.

Që në fillesat e tyre Albani dhe Bieta janë fotografuar kudo bashkë madje kanë qenë pjesëmarrës në çdo event së bashku.