Kaos dhe Ermal Fejzullahu shumë shpejtë do të vijnë me një projekt të ri.

Këtë e ka bërë të ditur vetë reperi Lumi B përmes rrjetit social Instagram.

“Së shpejti vjen projekti më i ri”, ka shkruar reperi.