Banorët e fshatit Pallçisht të Tetovës janë tmerruar nga ajo që panë në ujin e pijshëm të fshatit.

Lexuesi i portalit TetovaSot ka dërguar foto dhe video nga krijesa e gjallë, që sipas tij doli nga uji i pijshëm në fshatin Pallçisht.

Ky parazit i gjallë njihet me emrin “kimja e Kalit”. Banorët kërkojnë intervenim urgjent, pasi ky uji mund të ndikojë direkt në shendetin e tyre./TetovaSot/

https://www.facebook.com/TetovaaSot/videos/1667746763258781/