Një baba ka bërë afërsisht 2300 km vetëm për të ndëgjuar të rrahurat e zemrës që tashmë ishte në trupin e një djali.

Kur dy fëmijët e Billit, u gjetën në një pishinë pa vetëdije, jeta e këtij babai ndryshoi përgjithmonë, transmeton lajmi.net.

Djali arriti të mbijetoj, por vajza e tij, 20-vjeçarja Abbey nuk arriti të shpëtojë.

Megjithatë zemra e saj rreh prap, por tashmë në trupin e një djaloshi tjetër, i cili do të kishte vdekur brenda disa ditësh nëse nuk do të ekzistonte zemra e Abbey-t.

Dhe babai i saj Billi, ka arritur të bëjë 2300 km, nga Wisconsin deri në Louisianna, vetëm për të ndëgjuar edhe një herë zemren e vajzës së tij.

Ai kur e ndëgjon atë nuk arrin ti ndal lotët. Bill poashtu e bëri këtë akt vetëm për t’i treguar njerëszve që dhuroni organet e personave që kanë vdekur, sepse mund të shpëtoni jetë. Ai më vonë u desht të përshëndetet për herë të fundit me zemrën e vajzës së tij.