Aurela Hoxha është një nga modelet më të paguara shqiptare.

Ajo gjithmonë është në Evropë me angazhime të saj në skenën e shoubizit si modele duke marrë pjesë në fushata të ndryshme.

Por, këtë periudhë ajo po e shfrytëzon për të pushuar dhe për të treguar trupin e saj të bonifikuar.

Aurela besohet se vazhdon të jetë ‘single’ përkundër faktit se është prej femrave më seksi shqiptare.