Këngëtarja Aurela Gaçe ka publikuar këngën e saj më të fundit.

‘S’nuk ‘ është një bashkëpunim i saj me këngëtaren Fifi. Në këtë bashkëpunim nuk mungon energjia shpërthyese e dy femrave më të talentuara në skenën shqiptare.

Aurela dhe Fifi duket se janë ky karaktere shumë të ngjashme dhe që përshtaten më së mire mes tyre.