Marco Asensio dëshiron të shpërblehet nga Real Madrid

Talenti spanjoll, Marco Asensio ka refuzuar skuadrat angleze, Liverpool, Arsenal dhe Manchester United për të qëndruar në Real Madrid.

 Ai tashmë dëshiron të shpërblehet nga Real Madrid, duke e vendosur të luaj më shpesh këtë sezon se sa sezonin e kaluar.

Për më shumë, Asensio ka kërkuar edhe vazhdimin e kontratës, duke përfituar aq sa i kishin ofruar skuadrat angleze.

 

Global