Tradhtia është një gjë tejet e komplikuar, dhe asnjë incident nuk mund ta detyrojë atë të flejë me dikë tjetër. Por ka disa gjëra specifike të cilat mund ta bëjnë atë më të prirë të shkojë në shtëpi me një mashkull tjetër sesa të qëndrojë me ju!

Të paktën kështu thonë anketimet e ndryshme me gra të cilat i kanë tradhtuar partnerët, e të cilat kanë treguar për arsyet se përse e bëjnë këtë.

Lajmi i mirë është se shkaktarin kryesor të tradhtisë mund ta parandaloni!

PSE MUND T’JU TRADHTOJË AJO: NUK I KUSHTONI SHUMË VËMENDJE

Pse kjo është problem? Mungesa e vëmendjes nga partneri është renditur si arsyeja kryesore se përse gratë e ndjenjë nevojën të tradhtojnë. Kjo për shkak se lidhjet janë gjithçka rreth të qëndruarit së bashku dhe të biseduarit me njëri-tjetrin.

Kur ndaleni së kushtuari asaj vëmendje, ajo mund të fillojë të mendojë se çfarë po ndodh dhe kësisoj fillon një shkëputje nga lidhja juaj – gjë e cila bën që qëllimi i lidhjes tuaj të shuhet krejtësisht.

Megjithatë, është mirë t’ia thoni asaj tri gjëra pozitive rreth saj çdo ditë – qoftë përmes shkrimit apo gjatë një darke romantike dhe kjo ndikon që ajo të mos e ndjejë nevojën për t’ju tradhtuar.