Shia LaBeouf u arrestua për dehje publike dhe sjellje të çrregullt në orët e hershme të mëngjesit të së shtunës, në Gjeorgji.

Aktori 31-vjeçar u arrestua në orën 4 të mëngjesit pasi kishte humbur kontrollin e tij, sipas TMZ-së.

Shia u arrestua disa herë në të kaluarën, duke përfshirë një prangosje për çrregullim të sjelljes pasi ajo shkaktoi një trazirë në shfaqjen muzikore të Broadway në qershor të vitit 2014-të.

Aktori aktualisht është në Gjeorgji për shkak të xhirimeve të filmit “The Peanut Butter Falcon