Princi saudit është arrestuar pasi që janë publikuar pamjet në të cilat shihet se si maltreton një dhe ia drejton pushkën një personi tjetër.

Mbreti Salman ka urdhëruar që të arrestohet princi dhe të merret në pyetje një ditë pasi që video të shkurtra u publikuan në Youtube dhe ndarë nëpërmes Twitter-it në të cilat shihet duke goditur me pushkë një person nga koka e të cilit rridhte gjak, trasnmeton Asociated Press.