Në Gjilan, para një jave, është arrestuar e dyshuara femër k-shqiptare, njofton Policia e Kosovës.

Arrestimi u bë pasi ajo nuk ka përfillur urdhrat e gjykatës dhe nuk ka zbatuar Aktvendimin e Gjykatës Themelore të Gjilanit.

Ajo nuk e lejuar viktimën femër k-shqiptare (vajzën e saj biologjike) të qëndrojë në shtëpinë e saj, më saktë në dhomat ku ankuesja duhej të jetonte komfor përshkrimit në aktvendim, transmeton Koha.net.

Me urdhër te prokurorit pas intervistimit e dyshuara dërgohet ne mbajtje.