Modelja e cila u bë lajm në rrjetet sociale pasi eci me fustan të shkurtër në një fshat historik në Arabinë Saudite.

Klipi që shfaqi vajzën e identifikuar si Khulood duke ecur në Ushayqir në minifund hapi debate për shkak të kodit të veshjes së këtij vendi.

Minifundi dhe koka e saj e zbuluar, janë të ndaluara.