Princi i Arabisë Saudite,  Saud bin Abdulaziz bin Musaed Al Saud është arrestuar me urdhër të mbretit Salman, mëngjesin e sotëm.

Vendimi i papritur erdhi pasi një video ku i riu mbretëror shihej tek dhunonte burra dhe gratë njerëz ka tërbuar mbretin arab.

Ai urdhëroi jo vetëm arrestimin e tij por edhe dëgjimin e dëshmive.

Vendimi do të merret bazuar mbi ligjet e Sheriatit.