Policia e Vlorës ka arritur ta arrestojë pas 4 ditësh, një çoban nga fshati Vajzë i Vlorës. Katër ditë më parë, Bako Shahajt, 53 vjeç, iu kontrollua stani nga Policia dhe iu gjetën 28 kg kanabis. Ai vetë nuk ishte aty dhe Policia e shpalli në kërkim.

Sot, Policia e Vlorës njoftoi se bëri arrestimin e tij.

Global