Dy persona janë arrestuar në Prishtinë dhe me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje pasi kanë kanosur dy zyrtarë policor.

“Prishtinë 29.07.2017-06:50. Janë arrestuar dy të dyshuar meshkuj K-Shqiptar pasi që të njëjtit kanë kanosur zyrtarët policor. Me urdhër të prokurorit të dyshuarit dërgohen në mbajtje”, thuhet në njoftimin e PK-së.