Një burrë 42 vjeç në Bulqizë ka tentuar të fusë me zor në makinë, një vajzë 16 vjeçare, por nuk i ka arritur qëllimit. E mitura D. N. e ka denoncuar dhe Policia ka bërë arrestimin e Zafir Gj. pas kallëzimit me akuzën “heqje e paligjshme e lirisë”.

Zafir Gj ishte i dehur kur sulmoi vajzën.