Moderatori Arian Çani gjithmonë është i rezervuar përsa i përket jetës se tij private. Dhe këtë gjë të gjithë e kemi kuptuar. Pasi shumë foto të tij me familjen apo nga jeta private nuk gjenden në rrjetet sociale, kjo pasi edhe vetë ai ka dashur të mos ketë asnjë profil në rrjetet sociale si ‘Facebook’, ‘Instagram’ etj.

Por Intv publikoi një foto nëpërmjet të cilës zbulon se moderatori Arian Çani ka vendosur të pushojë në ishullin Korfuz dhe duket se deti Jon është i preferuari i tij edhe herë të tjera Çani frekuenton këtë vend. Në foton e mëposhtme ai ndodhën në një ‘beach-bar’ në Korfuz.