Pas disa projekteve shumë të suksesshme që këngëtarja  Arilena Ara ka sjellë, duket se ajo së shpejti do të vijë me një tjetër këngë.

Këngëtarja ka zbuluar se është duke punuar në një projekt të ri, e cila do të jetë në gjuhën angleze dhe do të titullohet “I’m Sorry”.

Kujtojmë se pak ditë më parë u publiku kënga ‘Nallane 3” , bashkëpunim I Flori Mumajesit më Arilenën, këngë e cila është kthyer menjëherë në hit.