Bashkëshortja e këngëtarit të njohur Ermal Fejzullahu, Ariana është njëra ndër nuset më të përfolura.

Përveç kësaj, Ariana njihet edhe për bukurinë e stilin e saj të veçantë.

Ariana e cila është nuse në një shtëpi artistësh, natyrisht se nuk mund të jeta larg medieve rozë.

Mbrëmë ajo së bashku me Ermalin e vjehrrit e saj kanë qenë mysafir në një dasmë.

Elegante e të rregulluara, Ariana së bashku me vjehrrën e saj Nerën, dukeshin për mrekulli.

Kujtojmë se Ariana dhe Nera janë shembulli më i mirë se si duhet të jenë raportet mes vjehrrës dhe nuses.

Ato kanë raporte shumë të mira me njëra-tjetrën dhe këtë më së miri e vëreni përmes fotografive që ato postojnë në rrjetet sociale.