Moderatorja Arbana Osmani ka qëndruar larg profileve të saj në rrjetet sociale.

Por rikthimi nuk mund të ishte më i ëmbël. Si gjithmonë bukuria e çdo postimi është e qeshura e moderatores për të mos folur pastaj për veshien e zgjedhur me shumë shije. Arbana magjeps thjesht dhe pa zhveshje.