Një nga femrat shqiptare më të bukura dhe të njohur  ndërkombetarisht sapo ka publikuar fotot më të nxehta.

Angela Martini sapo ka prezantuar modelin më të fundit të rrobave të banjës. Ajo ka shkuar shumë pranë limitit për të ekspozuar edhe pjesët e saj më intime. Angela ndërkohë është duke shijuar pushimet e saj luksoze.