Ajo ështe e bukur dhe shumë e talentuar, ka linja që të gjitha fermat do e kishin zili. Këndon bukur por pozon në mënyrë të jashtëzakonshme.

Ana Tahiri, ka publikuar një foto nga seti i saj i fundit, ku shfaq sensualitet, sharm, por edhe provokon ëmbël. Ajo sfidon ditët e nxehta me bardhësinë e veshjes dhe freskinë e uji