George dhe Amal Clooney kanë vetëm pak kohë që janë bërë prindër të binjakëve, por kjo nuk i pengon që të shijojnë jetën.

Ata janë fotografuar duke darkuar në një restorant në Lake Cuomo, ku edhe kanë një shtëpi pushimi.

“Ata janë shumë të gëzuar. Nuk besoj se kam parë ndodnjëherë cift më të lumtur. Në shtëpinë e tyre qarkullon energji pozitive dhe cdo njeri pranë tyre, përfshirë stafin ndihet mirë. Ju menduat se binjakët do ti lodhnin, por duket se ata e kanë marrë me shumë qejf këtë punë. Ata janë të përkushtuar në rritjen dhe zhvillimin e Alexander dhe Ella,” – tha një burim i afërt për E! News.

Amal ishte e veshur me një fustan veror të bardhë dhe dukej më në formë se kurrë.