Alicia Keys ka folur për dashurinë që ka ndaj burrit të saj, Swizz Beatz.

Këngëtarja 36-vjeçare shfrytëzoi Instagramit për t’i thënë disa fjalë për bashkëshortin e saj.

“Duhet vetëm një minutë për të pasqyruar se sa jam krenare për këtë njeri të mrekullueshëm. Jo vetëm sepse e dua atë përtej përshkrimit apo pse një njeri i pabesueshëm, por për shkak të të gjitha ideve madhështore që ai shpik në mendjen e tij dhe pastaj e bën të vërtetë në mënyrë më të mirë të mundshme”.