Edhe një bukuroshe e ekranit i është shtuar si turiste ishujve të bukur Phuket të Tajlandës

Ajo është moderatorja dhe prezantuesja në Top Channel, Albana Osmani.

Albana në këto foto tregon një aset të saj, që pak e vë në pah në paraqitjet e saja televizive.

Është ky gjoksi gjigant dhe natyral i Albanës që duket se ka lënë me gojë hapur shumë pushues atje.

Albana me këtë ka treguar se është njëra prej femrave më seksi të ekraneve shqiptare

Global