Pa dyshim që kjo është aktorja më e çmendur në të gjitha kohërat.

Maitland Ward ka bërë një çmenduri të vertetë.

Aktorja amerikane njihet për aventurat e saj, por kësaj here e teproi.

Ajo është lyer me bojë dhe ka dalë në rrugë komplet nudo.

Fotot e saj tronditen rrjetin. Shikoni fotot e saj e cila me bojë jeshile dhe asgjë tjetër del në rrugë pa e vrarë mendjen.