Aktori i famshëm, Ryan Phillippe duket të ketë pësuar një incident.

Philippe, nga spitali ka publikuar disa fotografi nga shtrati i tij. Bazuar në paraqitjen e tij, ai vërehet të ketë marrë lëndime në këmbën e tij.

“Unë do të jem ok dhe e vlerësoj shqetësimin tuaj”, u është drejtuar ai fansave të tij me postimin e radhës. Arsyet e këtij incidenti ai nuk i ka treguar ende.