Ky është momenti kur ekipi i një tanku në Egjipt kryen një akt heroik.

Ata shpëtojnë mbi 50 njerëz nga vdekja, pasi ndaluan një makinë të mbushur me eksploziv.

Tanku e pikasi makinën që po i drejtohej një postblloku në Sinain Verior dhe u përplas kokë më kokë me makinën e mbushur me 90 kg eksploziv.

Më pas tanku hipi mbi makinën, ku ishin katër terroristë.

Për fat të keq, shtatë civilë, mes tyre edhe dy fëmijë, humbën jetën.

T mobile In article [4]

Por po të mos ishte për tankun, shumë më tepër do kishin vdekur.