Ministria e Shëndetësisë, sot nga ora 8:30 deri 16:30 do të organizojë aksion për pastrimin e hapsirës midis klinikave, rrethi i kompleksit të klinikave “Nënë Tereza”.

Me këtë rast Ministri i Shëndetësisë, Arben Tarabari do të njoftojë për detajet dhe mënyrën e mirmbajtjes së pastërtis në hapsirën mes klinikave të spitalit “Nënë Tereza”.