Në rrugën rajonale Tetovë-Jazhincë, dje (18 korrik) rreth orës 20, ka ndodhur një aksident ku janë përfshirW dy automjete tC pasagjerëve “Mercedes” me targa të Tetovës, drejtuar nga 19-vjeçari M.I nga Odri dhe “BMW”, me targa gjermane, i drejtuar nga 37-vjeçari A.E nga Dobroshti.

Në këtë aksident, të dy shoferët kanë fituar lëndime dhe pas ndihmës mjekësore në Spitalin Klinik të Tetovës, janë liruar nga spitali.

Sipas të dhënave gjetjeve paraprake të inspektimit, shkaku i aksidentit është nga shpejtësia e pa kontrolluar, dhe dëmi material është vlerësuar në 80 denarë./TetovaSot/
….