Sot në rrugën Kërçovë-Ohër, në afërsi në mbikalimin për në Ohër ka ndodhur një aksident trafiku në mes të një motorit me targa italiane dhe PMV-Golf, përcjell TetovaSot.

Lëndime kanë marr dy persona të cilët kanë qenë te motori prej të cilëve njëri me lëndime të rënda, ku më pas është transferua në spitalin për ortopedi dhe traumatologji në Ohër. Për më shumë informacione në orët në vazhdim./TetovaSot/