Një aksident ka ndodhur afër ‘Kroit të Mbretit’, në magjistralen Prishtinë – Pejë.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha, ka thënë se në aksident kanë marrë pjesë katër vetura, dy në lëvizje dhe dy të ndaluara.

Sipas tij, aksidenti ka ndodhur në orën 15:30, ndërkaq dy persona kanë pësuar lëndime të lehta dhe njësitet përkatëse të Policisë së Kosovës kanë dal menjëherë në vendngjarje.

‘Në aksident kanë marrë pjesë katër automjete,. Dy persona kanë pësuar lëndime të lehta. Njësitet përkatëse i kanë kryer procedurat e nevojshme’, ka thënë Hoxha.