Një aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur para pak çastesh tek rreth rrotullimi që ndodhet te Komuna e re e Prishtinës.

Në aksident janë përfshi një veturë dhe një kamion. Nga fotot e realizuara shihet se vetura është dëmtuar shumë.