Afrona Dika është bërë njëra prej vajzave më të përfolura në skenën e Kosovës

Sidomos pas lidhjes se saj me Bleron.

Tani ajo duket se ka shkuar bashkë me Bleron në Suedi për të kaluar pak kohë me partnerin e saj dhe për t’u njoftuar me familjen e tij, shkruan GazetaExpress.

E nga atje ajo ka sjell një foto shumë seksi ku paraqitet sensuale, si një modele që është.