Afrona Dika, është njëra ndër femrat më të bukura.

Ajo së fundmi ka publikuar një foto në llogarinë  e saj në ‘Instagram’, ku po duket mjaft seksi.

Në kostum të larjes ajo ka shfaqur linjat dhe bukurinë e saj.

Rikujtojmë se ajo në pushime ka shkuar në Ulqin, së bashku me Bleron.

Për më shumë shikoni fotografinë.