Të gjithëve na kujtohet hiti “Ngjyra e kuqe” e sjellë 4 vite më parë, nga Adrian Gaxha dhe Floriani.

Kjo këngë ishte pjesëmarrëse në festivalin ‘Kënga Magjike’ dhe nga atëherë, Adriani nuk ka marrë më pjesë në këtë festival, shkruan lajmi.net.

Ai ishte i ftuar në emisionin Mirage, të premtën që kemi lënë pas, ku ndër të tjera foli edhe për pjesëmarrjen e tij në ‘Kënga Magjike’.

Adriani ishte pyetur nëse do t’i rikthehet sërish skenës së këtij festivali, përgjigja e tij ishte mjaft interesante.

Ndiqeni videon e mëposhtme dhe kuptoni a po rikthehet Adriani tek ‘Kënga Magjike’.