Aaron Carter ka dhënë intervistën e tij të parë pas arrestimit për posedim të drogës këtë fundjavë, dhe ai shpërtheu në lot duke folur për atë që ndodhi.

Këngëtari 29-vjeçar gjithashtu foli edhe për vëllanë e tij Nick Cartet, me të cilin tashmë ka armiqësi.

“Nick nuk bëri asnjë përpjekje për të më thirrur”, tha Aaron për ET.

“Nuk kam nevojë për ndihmën e Nick, nuk kam nevojë për ndihmë. Ajo që më duhet është që njerëzit të kuptojnë se edhe unë jam njeri dhe bëj gabime ashtu si çdo njeri tjetër në këtë botë”.

“Mendoj se ka shumë armiqësi”, shtoi ai kur u pyet për një pajtim të mundshëm”. “Ekziston shumë konflikt interesi”.