Lass Diarra është transferuar te skuadra e Al-Jazeera

Mesfushori francez, Lass Diarra ka shkëputur ontratën e tij me skuadrën e madhe franceze, PSG.

Por, vetëm pak ditë më vonë, francezi ka nënshkruar kontratë me skuadrën nga Abu Dhabi, Al-Jazeera.

Diarra ka nënshkruar kontratë tre vjeçare dhe do të përfitojë më shumë se sa 5 milionë euro në sezon.