Akuzat për kryetarin e Skenderajt, Sami Lushtaku, nuk qenë vetëm në kornizat e drejtësisë. Ato dolën edhe jashtë tyre. I pari i Skenderajt u përmend se kërcënoi një gjyqtar edhe pse për diçka të tillë nuk u akuzua formalisht.

Legjenda se Lushtaku i kishte prerë kravatën një gjyqtari është njëra nga storiet për të cilën Sami Lushtaku ka folur në emisionin Komiteti.

Ai ka treguar se si kishte shkuar takimi i tij me një gjyqtar në Prishtinë, për të cilin thuhet se Lushtaku i kishte kërcënuar.

Lushtaku shpjegon këtë rast, duke thënë se e gjithë historia ka zgjatur dy minuta dhe, sic tregon kryetari i Skenderajt, as nuk e ka kërcënuar gjyqtarin e as nuk i ka prerë kravatën.

Për më shumë detaje ndiqeni videon e mëposhtme: