Këngëtarja Remzie Osmani është shumë e dashur për publikun. Ajo njihet për hitet e shumta që i ka sjellë dhe vazhdon t’i sjellë tregut muzikor vendor

Remzija është shumë e angazhuar me mbrëmje rinore e veçanërisht me dasma ku jemi mësuar ta shohim të grimosur e të rregulluar deri në detajin e fundit. Së fundmi ajo paraqitet pa grim dhe nuk lë për të dëshiruar.