Ai është një ndër aktorët më të njohur shqiptar i cili ka më shumë se 40 vite karrierë.

Sevdai Radogoshi mbetet një nga aktorët shqiptar më të pëlqyer nga të gjitha moshat.

Ai me personazhet që ka krijuar ndër vite ka bërë që të pëlqehet nga të gjitha brezat.

Gazeta Express, ka siguruar një fotografi të aktorit të vitit 1972.

Se si është dukur atëherë dhe si duket sot, mund ta mësoni duke i shikuar disa fotografi të mëposhtme