Të mirat e të qëndruarit në det janë të shumta.

Dielli, larja në det, relaksimi dhe shumë aktivitete tjera janë dëshmuar se janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut.

Megjithatë, për të gjitha që kemi lexuar deri tani, na ka munguar të dimë se pse është mirë të ecim zbathur në rërë, transmeton arbresh.info

Global

Ecja zbathur në rërë stimulon qarkullimin e gjakut, por që këtë ushtrim duhet bërë në mëngjes ose në darkë.

Ja cilat janë aryset kryesore pse duhet të ecni zbathur në plazh.

T mobile In article [4]

Digjni shumë kalori

Shkarkoni stresin

Trupi juaj merr vitaminë D

Forcon muskulaturën e këmbëve

Masazhon pjesën e poshtme të këmbës

Rifreskon lëkurën

Parandalon enjtjen e këmbëve

Ju jep energji pozitive

Ju bën me humor të mirë