Ministri i Punëve të Brendshme të Serbisë Nebojsha Stefanoviq ka deklaruar se 49 persona nga Serbia janë regjistruar se kanë shkuar të luftojnë për grupin terrorist ISIS.

“Disa janë vrarë, disa ende janë atje”, ka thënë Stefanoviq për televizionin Pink.  Ai duke folur për situatën e sigurisë në vend ka vlerësuar se ajo është e mirë dhe se Policia serbe po bën çdo gjë që ashtu edhe të mbetet.